Hassas Anne
Hassas Anne

Hassas Anne (9786052063279)

0,00

Üç çocuk annesi güçlü bir kadının annelik hikâyesini okuyacağınız Hassas Anne kitabında hem bir kadın ve anne olarak içinizdeki güce inanacaksınız hem de içinizdeki o suçluluk ve yetersizlik duygusunun yok olduğunu hissedeceksiniz.

Erken yaşta anne ve baba kaybını, evlat acısını, rahim yetmezliğini, tüp bebek tedavisini, ikiz bebek anneliğini, prematüre anneliğini, kolik anneliğini, birçok ameliyatı, normal doğumu, sezaryen doğumu ve bunun gibi aklınızı kurcalayan nice şeyleri yaşadım. Çok şey yaşadığımı düşünerek sizlerle paylaşmak istedim. Paylaştıkça öğrendim, öğrendikçe paylaştım.

Benden başka 16 farklı annenin hikâyesini de okuyacaksınız. Çocuğunu babasız büyüten bir anneden engelli annesine, prematüre annesinden çocuk doktoru bir anneye, genç yaşta annelikten geç yaşta anneliğe kadar farklı farklı hikâyeleri olan birçok hayatın tecrübelerine yer verdim. Otizmli, Down Sendromlu, besin alerjili çocuk büyüten annelerin neler yaşadığını öğrenmeye çalıştım.

Bu kitapta başka neler var? Tecrübeli bir Hassas Anne’den anneliğinizi kolaylaştıracak ve keyifli hâle getirecek annelik ve babalık, hamilelik, eğitim, beslenme, oyun, güvenlik gibi birçok konuda tavsiyeler. Annelerin gücüne güç katacak ve onların çocuklarını daha keyifli büyütmesini sağlayacak bu kitabı okumaya hazır mısınız?

Kitabın gelirinin bir kısmı Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanacaktır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 384
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı